Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Contact

Adres JoHo Insurances
Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
The Netherlands
E-mail aupair@joho.org
Telefoon

+31 88 - 3214563  Vanwege de maatregelen betreffende het Coronavirus zijn wij de komende tijd telefonisch niet goed bereikbaar. Wij willen u vragen om bij voorkeur via email contact op te nemen of het online adviesformulier in te vullen. Voor medische noodhulp kunt u wel 24/7 telefonisch contact opnemen met de alarmcentrale van uw verzekering.

Vragen en advies

Voor vragen en advies over internationale verzekeringen voor au pair kan ook ons contactformulier worden ingevuld.

Indien u al een verzekering heeft via JoHo en u hulp zoekt bij een calamiteit, kijkt u dan op deze pagina en selecteer de relevante verzekering

The World of JoHo

JoHo Insurances en expatverzekering.nl zijn onderdeel van The World of JoHo. Met de verdiensten van JoHo Insurances en expatverzekering.nl worden JoHo ontwikkelingsprojecten in het buitenland mogelijk gemaakt.

JoHo wil bijdragen aan een tolerante, verdraagzame en duurzame wereld.

  • Door mensen in staat te stellen betere keuzes te maken en beter samen te werken.
  • Door middel van het oprichten van wereldwijde support centers, netwerken en internetplatforms waar men, vanaf de schooltijd tot na het pensioen, gestimuleerd en geholpen wordt om kennis te delen en talent te ontwikkelen.
  • Met de nadruk op: leren, reizen, werken, ondernemen en ontwikkelingssamenwerking in het buitenland.
  • Voor scholieren, studenten, expats, ondernemers, reizigers, vrijwilligers & iedereen die internationale samenwerking een warm hart toedraagt.

Route

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor