Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Au pair gastgezin

ISIS AU PAIR VERZEKERING EN VRAGEN OMTRENT CORONA

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot de verzekering en het Corona virus.  Op deze pagina vindt u veel vragen en antwoorden over de ISIS Au pair verzekering en Corona gerelateerde vragen. 


U overweegt wellicht als gastgezin om een au pair in huis te nemen? U heeft al besloten dat u een au pair wilt, maar nu moeten er dingen worden geregeld. Waar te beginnen? Hoe zorgt u ervoor dat u geen belangrijke zaken vergeet? 

Het begint natuurlijk met het vinden van een au pair waarvan u verwacht dat ze (of hij uiteraard) past in uw gezin. Daarna heeft u te maken met eisen van de diverse instanties. Wij zijn op de hoogte van de eisen en regels waar u als gastgezin aan moet doen, en wat u voor de au pair moet regelen. Wij zorgen er voor dat de au pair goed is verzekerd voor het geval er iets ernstigs voorvalt. 

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Als expert op het gebied van internationale verzekeringen, partner van diverse au pair bureau's en onderdeel van BONAPA (de Au pair branchevereniging), is JoHo Insurances thuis in de wereld van au pairs. Zowel in Nederland als in het buitenland. We hebben een uitgebreid aanbod aan verzekeringen en we zijn bekend met de uitgebreide en soms ingewikkelde regelgeving omtrent au pairs in Nederland. We helpen u graag bij het kiezen en regelen van een goede verzekering en wij helpen u gedurende de gehele periode dat de au pair in Nederland is als u vragen heeft of gebruik wilt maken van de verzekering.

METEEN REGELEN:

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor