Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Ziektekosten of schade: ISIS Au pair

Hieronder vertellen we je graag hoe je gebruik kunt maken van de vergoedingen en diensten die worden aangeboden door de ISIS Au pair verzekering.

Alarmcentrale bellen in een noodsituatie of bij hoge medische kosten

Moet je naar het ziekenhuis? Verwacht je dat er hoge medische kosten moeten worden gemaakt? Of is er sprake van terugkeer naar land van herkomst? Bel dan de alarmcentrale en houd het polisnummer bij de hand. De alarmcentrale maakt een dossier aan van je melding, het is raadzaam om het dossiernummer te noteren zodat je daar naar kunt refereren bij toekomstig contact. 

Het telefoonnummer van de alarmcentrale: +31 (0) 182 544 555
Dit nummer is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar.

Ziektekosten

Indien je een basiszorgverzekering hebt dan dien je de kosten in eerste instantie bij de zorgverzekeraar te declareren. Vaak gaat dit ook automatisch via de zorgverlener. Het gedeelte van de claim dat onder het eigen risico van de basiszorgverzekering valt, kan je later indienen bij de Goudse/ ISIS. Op deze manier maak je eerst het eigen risico op bij de zorgverzekering en dit is prettig voor het geval je nog een keer medische zorg nodig hebt die niet spoedeisend is.

Indien je nog geen basiszorgverzekering hebt afgesloten, kan je de claim direct indienen bij de Goudse/ISIS.

Tandartskosten

Deze kosten worden niet vergoed door de basisverzekering aangezien die dekking alleen geldt voor mensen jonger dan 18 jaar. Je hoeft deze kosten dus niet eerst in te dienen bij de Nederlandse zorgverzekeraar. Je mag de rekening, het schadeformulier en eventuele andere stukken direct naar de verzekeraar sturen. Let op dat het alleen gaat om spoedeisende tandheelkundige zorg en alleen als je medisch All-in dekking hebt op de Au pair verzekering.

Bagage Au Pair

Voeg de originele nota's toe van hetgeen schade heeft geleden/gestolen is. Heb je geen nota’s, stuur dan zoveel mogelijk andere  "bewijsstukken" zoals foto’s, afschriften etc. 

Procedure indienen claim

Declareren kan per email of per post gedaan worden. Download het schadeformulier. Je kunt dit formulier digitaal invullen of printen en met de hand invullen.

Voeg de originele nota's toe. Indien je geen (originele) nota's hebt, verzamel dan zoveel mogelijk gegevens die betrekking op de schade hebben zoals de omschrijving van het product (met bijv. de details en het type product), details van de koop (waar en wanneer gekocht), de betaling (afschrijving van je rekening of creditcard) en de diefstal of schade (politie- of schaderapport).

Declaratie per email

Indien je declareert per email dien je het ingevulde schadeformulier te ondertekenen en in te scannen. Daarnaast graag ook alle originele nota's inscannen. Bewaar wel alle originele nota's, aangezien de verzekeraar het recht behoudt om deze op te vragen. Het email adres van de verzekeraar is: claims@goudse.com

Declaratie per post

Indien je declareert per post, maak dan voor zover mogelijk een kopie van de documenten die je naar de verzekeraar stuurt, soms raakt er namelijk wel eens iets kwijt bij de post. Stuur het ingevulde schadeformulier en alle originele nota's naar de verzekeraar. Het postadres van de verzekeraar is:

De Goudse Verzekeringen
T.a.v. ISIS / Schade-afdeling
Postbus 9
2800 MA Gouda
Nederland

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor