Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Ziektekosten of schade: Allianz

Hieronder vertellen we je graag hoe je gebruik kunt maken van de vergoedingen en diensten die worden aangeboden door de Allianz Global Assistance Au pair verzekering.

Alarmcentrale bellen als je hoge medische kosten verwacht of bij opname

Moet je naar het ziekenhuis? Verwacht je dat er hoge medische kosten moeten worden gemaakt? Of is er sprake van terugkeer naar land van herkomst? Bel dan de alarmcentrale en houd het polisnummer bij de hand.
De alarmcentrale maakt een dossier aan van je melding, het is raadzaam om het dossiernummer te noteren zodat je daar naar kunt refereren bij toekomstig contact.

Het telefoonnummer van de alarmcentrale: +31 (0) 20 592 92 92 Dit nummer is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar.

Schade indienen

Je kunt een schade op twee manieren bij Allianz Global Assistance indienen:
Online schadeformulier, snel en eenvoudig. Wij adviseren je een schade altijd via het online schadeformulier te melden zodat deze zo snel mogelijk wordt afgewikkeld.
Schriftelijk, door uitprinten en invullen van een schade aangifteformulier.

Het adres waar je het, volledig ingevulde en ondertekende, formulier naar toe kunt sturen is:
 
Allianz Global Assistance
Afdeling Schade
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor