Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Ziektekosten of schade?

Zijn er medische kosten te verwachten of wil je vergoeding van kosten die al gemaakt zijn? Heb je één van de onderstaande verzekeringen en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Dan helpen we je graag verder. We vertellen je graag wat je moet doen als je naar de dokter moet of als je onverwacht terug naar huis moet vanwege familie-omstandigheden.

Hieronder vind je de verzekeringen die wij aanbieden. Kies jouw verzekering en lees meer over het indienen van schade of wat je moet doen bij een noodgeval.

Welke verzekering heb je?

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor