Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Au pair verzekering

We bieden diverse au pair verzekeringen aan. We kunnen aangeven welke verzekering het beste past bij je wensen. Het is gebruikelijk dat het gastgezin de verzekering regelt namens jou.

Wat is verzekerd met een au pair verzekering?

  • medische kosten. Bijvoorbeeld wanneer je een been breekt als je in Nederland verblijft. Maar ook voor medische kosten als je op vakantie bent in Italië en daar een ziekenhuis moet bezoeken.
  • bagage. Dit is handig als je tas wordt gestolen terwijl je onderweg bent naar Nederland.
  • aansprakelijkheid. Particuliere aansprakelijkheid betekent dat jij de schade moet vergoeden die je hebt veroorzaakt. Dit gaat meestal om schade aan spullen van een ander. Bijvoorbeeld; je bent de keuken aan het opruimen en je laat een pan vallen op de kookplaat. Het gastgezin stelt je aansprakelijk en wilt dat je de schade vergoedt. Een verzekering zal waarschijnlijk dit bedrag voor je betalen.
  • extra kosten (bijvoorbeeld extra kosten wegens familie-omstandigheden). Helaas zou het kunnen voorkomen dat iemand in de familie ziek wordt of komt te overlijden. De kans is groot dat je dan naar huis wilt gaan. De verzekeraar regelt dan een ticket voor je.

Een au pair verzekering moet worden afgesloten door het gastgezin en vóór de au pair uit het woonland vertrekt. Alleen dan ben je als au pair gedurende de hele reis verzekerd.

Ik heb nog geen Au pair verzekering

Ben je nog in je woonland, dan kan het gastgezin de verzekering voor je regelen. Wij kunnen contact met hen opnemen via een email waarin we hen informeren over de verzekering. In het contactformulier kun je het email adres van het gezin achterlaten.

Als je al in Nederland bent of jouw gastgezin wil de au pair verzekering niet regelen, neem dan contact met ons op.

Mocht je een andere vraag hebben dan horen we ook graag van je. Vul ons contactformulier in.

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor