Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Samenwerken

Wie wij zijn

JoHo Insurances is een onafhankelijk tussenpersoon waar diverse mensen werken. Wij werken samen met diverse verzekeraars. Wij verzekeren niet alleen au pairs, maar ook expats, emigranten, digital nomads. We bieden niet alleen verzekeringen voor mensen die naar Nederland toe komen maar ook voor Nederlanders die naar het buitenland gaan of buitenlanders die naar een ander buitenland vertrekken. Onze dienstverlening richt zich op ieder die zich internationaal beweegt en hulp wenst bij het regelen van zaken en verzekeringen.

Au pairs

Wat betreft au pairs, vooral degene die naar Nederland toekomen, werken wij met veel au pair bureaus samen. Op deze manier proberen we te waarborgen dat iedere au pair die naar Nederland reist, goed verzekerd is gedurende de reis en het verblijf in Nederland. Er zijn diverse manieren om de samenwerking in te richten, denk aan het opnemen van de verzekering in de dienstverlening zodat er zekerheid is ten opzichte van calamiteiten. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor