Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Au pair bureau

Ieder bureau heeft te maken met veel dingen die moeten worden geregeld en afgevinkt, voordat de au pair goed en wel onderweg is naar Nederland. Daar stopt de bemiddeling niet, ook tijdens het verblijf in Nederland kan het gezin of de au pair tegen zaken aanlopen waar het bureau in dient te bemiddelen. Een goede invulling van de zorgplicht is cruciaal voor het behouden van het erkend referentschap. Het is een prettig idee als een partij kan helpen bij het regelen van de verplichte en wenselijke verzekeringen om gesteggel over rekeningen en verantwoordelijkheden te voorkomen.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

  • hoe geef je invulling aan zorgplicht, als het gaat om onvoorziene kosten?
  • wie kan er worden aangesproken als er kosten worden gemaakt en er is geen verzekering?
  • hoeveel begeleiding kan en wil je een gastgezin geven als het gaat om verzekeringen?
  • hoe snel kan het geregeld zijn als een au pair op korte termijn naar Nederland toe komt?
  • waar kan ik klanten naar verwijzen als ze vragen hebben over verzekeringen?
  • wie kan uitleggen wat er wordt bedoeld met de verzekeringsplicht voor de au pair?

Als expert op het gebied van internationale verzekeringen en onderdeel van BONAPA, is Joho Insurances thuis in de wereld van au pairs. Zowel in Nederland als in het buitenland.

METEEN REGELEN:

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor