Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances is onderdeel van JoHo en houdt zich voornamelijk bezig met internationale verzekeringen. Wij hebben gedurende de jaren veel kennis en ervaring opgedaan en gebruiken deze kennis om mensen te adviseren over verzekeringen.

We zijn onderdeel van de BONAPA, de Nederlandse Au pair branche organisatie die veel au pair bemiddelingsbureaus vertegenwoordigt.

Alle klanten die via ons een verzekering regelen kunnen na het afsluiten van de verzekering, van onze diensten gebruik blijven maken.

Ziektekosten of schade?

Verwacht u dat er medische kosten moeten worden gemaakt of wilt u een vergoeding vragen voor gemaakte kosten? Heeft u één van onderstaande verzekeringen via ons afgesloten, dan vertellen we u graag hoe u hier gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer de au pair ziek is geworden of wanneer zij onverwacht terug moet naar land van herkomst. Maar ook als bagage van de au pair is gestolen. Kiest u hieronder de verzekering die u heeft afgesloten voor meer informatie over het indienen van een declaratie en wat te doen bij calamiteiten.

Kies de verzekering die u heeft afgesloten:

Contact

JoHo Insurances

Hoofdkantoor

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
Tel: +31 88 3214563 
E-mail: aupair@joho.org

Ons kantoor